ocr team strongmanrun

Strongmanrun komt met eigen OCR Team

De organisatie achter de Fisherman’s Friend Strongmanrun komt dit jaar met een eigen OCR Team en ze zoeken nog extra lopers.

Harbourrun

Het huidige OCR Team

Het huidige team bestaat uit 4 atleten: Pim Bakker, Frank van Lieshout, Ruben Dinkelman en Joey Bakker. Daarnaast is er nog ruimte voor twee extra atleten.

 

Ook in het team?

Zondag 3 maart 2019 organiseert de StrongmanRun van 09.00 uur tot 15.00 uur een selectiewedstrijd. Iedereen vanaf 16 jaar mag deelnemen aan deze selectiedag, mannen én vrouwen. Maximaal 100 deelnemers zullen tijdens deze wedstrijd strijden voor een plek in  Team StrongmanRun. De afvalronde vindt plaats op de survivalbaan in Nijverdal.

Tijdens het ochtendprogramma zijn er diverse clinics van Survival- en OCR kampioenen. Je leert nieuwe technieken en wordt uitgedaagd op een prachtige locatie. Je krijgt tips en tools van de beste atleten. ’s Middags zijn er zware testen en een afvalrace waarin iedereen een kans krijgt een plek te bemachtigen in het Team StrongmanRun.ocr team strongmanrun

Meer informatie is te vinden op https://www.strongmanrun.nl/strongmanrun-team/

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Een kortingscode voor DutchMudMen.com, altijd het laatste nieuws en kortingscodes voor je obstacle run. Schrijf je nu in.

Scroll naar top