Parcours en hindernissen SV Mud Edition bekend

De eerste grote obstacle run van Nederland in 2019 is natuurlijk de Strong Viking Mud Edition eind maart. Het wordt weer een bomvol weekend met de “normale” Strong Vikings, een Iron Viking en het vervolg van de OCR Series.

breakout run

Parcours SV Mud Edition

Vandaag is het parcours bekend gemaakt en kun je ook zien welke hindernissen er allemaal op het programma staan. Zie je onbekende namen bij de hindernissen? Dat kan kloppen, want Strong Viking heeft veel nieuwe hindernissen ontwikkeld afgelopen winter. Hier kun je al een voorproefje krijgen.

SV mud edition

Kledingtips Strong Viking Mud Edition

Goed getraind? Parcours in je hoofd? Hindernissen bekeken? Vergeet ook niet de juiste schoenen en kleding. Lees hier ons advies voor deze editie.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X