Parcours en hindernissen SV Mud Edition bekend

De eerste grote obstacle run van Nederland in 2019 is natuurlijk de Strong Viking Mud Edition eind maart. Het wordt weer een bomvol weekend met de “normale” Strong Vikings, een Iron Viking en het vervolg van de OCR Series.

Parcours SV Mud Edition

Vandaag is het parcours bekend gemaakt en kun je ook zien welke hindernissen er allemaal op het programma staan. Zie je onbekende namen bij de hindernissen? Dat kan kloppen, want Strong Viking heeft veel nieuwe hindernissen ontwikkeld afgelopen winter. Hier kun je al een voorproefje krijgen.

SV mud edition

Kledingtips Strong Viking Mud Edition

Goed getraind? Parcours in je hoofd? Hindernissen bekeken? Vergeet ook niet de juiste schoenen en kleding. Lees hier ons advies voor deze editie.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top