Het is weer 1 april

Het is weer 1 april, traditioneel de dag om mensen op het verkeerde been te zetten. Ook in obstacle running land komen er ieder jaar wel een paar voorbij. Dit jaar is de teller nog maar op 2 blijven steken.

Spartan Race

Spartan Race heeft ieder jaar wel een 1 april grap. Dit jaar geen pie-fecta, maar de Spartan Sweat Candle.

Mud Masters

Ook Mud Masters komt ieder jaar met een 1 april grap. Dit jaar geen Dirty Carry, maar een finishmankini.

1 april

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

Leave A Reply

X
X