Einde van de OCRA?

Het was al een tijdje (bijna twee jaar) bijzonder stil rondom OCRA Nederland, de soort van sportbond voor obstacle course racing. Wat ooit in 2015 begon als OCRA Benelux had een sportbond moeten zijn voor de leden en voor de organisaties van obstacle runs. Verzekering, een competitie, afvaardiging naar EK en WK en meer doelen hadden de OCRA een valide sportbond moeten maken. Helaas lijkt het doek nu definitief te vallen.

Bestuur stop met OCRA

Het laatste nieuwsbericht op de website dateert van 2017 en ook op social media en via de nieuwsbrieven was het al lange tijd stil. Nu heeft het huidige bestuur er voor gekozen om er helemaal mee te stoppen. Dit bestuur was na een lange tijd van interne strubbelingen verder gegaan met OCRA Nederland, maar stopt er nu dus ook mee. Bijzonder jammer omdat het vorige bestuur een meerjarenplan had wat ze niet ten uitvoer hebben kunnen brengen.

Of de bond officieel nog wel leden heeft is onduidelijk. Mocht je verder willen gaan met OCRA kun je je het beste melden via Facebook. Op dit moment lijkt het animo nog niet heel groot te zijn. Wil je toch meedoen aan een competitie? Schrijf je dan in voor de OCR Series.

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

About Author

begon in 2012 met een simpele kalender op Obstakels.com. In 2013 kwamen daar schoenen en kleding bij op DutchMudMen.com. Sinds 2016 is er een heuse fysieke obstacle run store en wordt er hard gewerkt aan de volgende stap van Obstakels.com!

1 reactie

  1. Wat een zonde dat onze Nederlands collega’s ermee ophouden, net nu wij echt uit onze startblokken zijn geschoten,
    Ronny Hofenboom
    BOCRA
    Belgian Obstacle Course Racing Association

Leave A Reply

X
X