mud masters weeze

Mud Masters Weeze komt met derde weekend

Al jaren is Mud Masters in Weeze een van de grootste obstacle running events ter wereld. De locatie leent zich er goed voor en het is een prachtig terrein om op te lopen. Nadat ze eerder al van één naar twee weekenden gingen, komt er nu een derde weekend bij.

Mud Masters Weeze

Het derde weekend zal niet opvolgend zijn aan de twee weekenden in Mei, maar zal in September plaatsvinden. Naast een voorjaarseditie is er daar dus ook een najaarseditie. Deze zal een week na het evenement in Biddinghuizen plaatsvinden. De complete Mud Masters kalender staat hier.

Wil je lezen hoe Mud Masters Weeze is? Check dan deze reviews:

Aftermovie Airport Weeze 2018 (1 + 2) from Mud Masters on Vimeo.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top