Outdoor Valley Obstacle Run

Nieuw: De Outdoor Valley Obstacle Run – Silver Edition

Iedereen kent het terrein van Outdoor Valley ten noorden Rotterdam. Water, bossen, heuvels en meer. Na de MudRunFun, Modderrace, Strongmanrun Rotterdam en diverse trail runs is het nu de beurt aan een eigen event van Outdoor Valley. Ze bestaan 25 jaar en gaan het vieren met een obstacle run, de Outdoor Valley Obstacle Run – Silver Edition. Op 26 mei kun je meedoen aan de 3, 6 of 12 kilometer.

Locatie en parcours

De Outdoor Valley Obstacle Run zit vol modder, water en uitdagende obstakels. Het parcours strekt zich uit over het Hoge Bergse Bos, vlak bij Rotterdam. Onderdeel van het parcours zijn het survivalterrein van Outdoor Valley en de steile skipistes van Outdoor Valley Wintersport. Klik hier om de volledige plattegrond te zien inclusief alle obstakels. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en welke obstakels je straks tegenkomt.

Parcours Outdoor Valley Obstacle Run

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk Voor een nog betere voorbereiding meld je je aan voor de voorbereidingstrainingen bij Outdoor Valley. Tijdens deze trainingen train je op het parcours en hindernissen die op 26 mei daadwerkelijk onderdeel zijn van de Obstacle Run.

Je kunt je inschrijven voor drie verschillende afstanden: 3KM Family Run, de 6KM Ladies, Team of Silver Edition en de 12KM Silver Edition.

Tickets voor dit event zijn verkrijgbaar via https://outdoorvalley.nl/obstacle-run/tickets/. Voor meer informatie bezoek je de website: https://outdoorvalley.nl/obstacle-run/

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top