venlostormt

Nieuwe hindernissen VenloStormt

Nog anderhalve maand tot de 6e editie van DSV VenloStormt. Inmiddels hebben zich ruim 3.300 bestormers ingeschreven en de teller tikt door. Met bijna 60 hindernissen in de route belooft de zesde editie van DSV VenloStormt de uitdagendste tot nu toe te worden.

Nieuwe hindernis: de hellingroetsj

Het parcours in de uiterwaarden van Nedinsco is vernieuwd. Daar zul je enkele nieuwe hindernissen tegenkomen waaronder de hellingroetsj van 55 meter lang! Glij op een opblaasbare band van de helling naar beneden en eindig in een waterbak.

Nieuwe hindernis: de stokkenklim

De stokkenklim wordt mogelijk gemaakt door DSV. Met twee stokken in je hand klim je naar boven om de 3,5 meter hoge klimwand te trotseren. Steek de stokken in de gaten van de wand, hijs jezelf omhoog en zoek de ondersteuning met de voeten tegen de zijkanten van de klimbaan.

Nieuwe hindernis: de ploetergeul en jerrycan dragen

In de uiterwaarden van de Maas aan de Blerickse zijde staat je een flinke uitdaging te wachten. Ploeter 80 meter door het water van de Maas! Extra zwaar omdat je op dit punt in het parcours al 6 km onderweg bent en al 30 hindernissen hebt overwonnen. Halverwege de ploetergeul wachten er jerrycans op je van 10 of 20 kilo. Pak in elke hand een jerrycan en draag deze over het parcours. Vervolgens stap je weer in het water en vervolg je de route al ploeterend door het Maaswater.

Alle hindernissen en het parcours vind je hier.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top