outdoor valley obstacle run

Schrijf je nog snel in voor de Outdoor Valley Obstacle Run – Silver Edition

Nog maar een paar dagen en dan is het zo ver: de Outdoor Valley Obstacle Run silver edition in Bergschenhoek. 26 Mei belooft een leuke dag te worden vol met sporten, obstakels, modder, fun en enthousiaste deelnemers.

Parcours

Dit jaar bestaat Outdoor Valley 25 jaar en zijn er in totaal 25 hindernissen op de route. De route van 3 kilometer heeft 11 hindernissen en is geschikt voor de jongere bikkels. De 6 kilometer loopt langs alle 25 hindernissen. Loop je de 12 kilometer? Dan kom je ze zelfs allemaal twee keer tegen. Genoeg uitdaging voor iedereen dus.

outdoor valley obstacle run

De obstakels staan verspreid door het heuvelachtige landschap van het Hoge Bergse Bos. Daarnaast loopt de route door het Outdoor Valley survivalbos en zul je diep en ondiep water moeten trotseren. Bij de skiberg van Outdoor Valley Wintersport staat een leuke verassing te wachten.

Naast de bekende Monkey Bars en de Apenhang zorgen wij ook voor andere unieke obstakels. Welke route je ook neemt, het belooft een nat en modderig spektakel te worden.

Kledingadvies

Wij raden je aan om lichtgewicht kleding te dragen. Een lange tight en T-shirt zijn perfect. Het dragen van schoenen is daarbij verplicht. Loop met normale obstacle of trail run schoenen, spikes zijn verboden. We adviseren je de weersomstandigheden in de gaten te houden en je daarop te kleden. Jouw kleding wordt gegarandeerd nat en modderig!

outdoor valley obstacle run

Algemeen

Er is een beperkte mogelijkheden wat betreft het douchen. Daarnaast adviseren we je je waardevolle spullen zo veel mogelijk thuis te laten. Er is een garderobe voor de tassen. Kom je met de auto of met de fiets, dan is er voldoende parkeergelegenheid. Met het openbaar vervoer is het vanaf de dichtstbijzijnde bus- of metrohalte nog zo’n 30 minuten lopen.

Schrijf je in

Ben je nog niet ingeschreven voor de Obstacle Run? Doe dat dan snel via https://outdoorvalley.nl/obstacle-run/tickets/

Mocht je nog vragen hebben kun je telefonisch contact opnemen met 010-5221380 of een mail sturen naar events@outdoorvalley.nl

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top