Strong Family ObstacleRun

Nieuw: De Strong Family Obstaclerun

Op zaterdagochtend 29 juni 2019 zal de eerste Strong Family ObstacleRun in en om het historische FBK stadion in Hengelo worden georganiseerd. Deze leuke run staat gegarandeerd voor veel obstakels, modder en waterpret en is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Er kan gekozen worden uit twee verschillende afstanden: 1.6KM en de 3.2KM.

Strong Family Obstaclerun

Voor deze eerste editie hebben we plek voor max. 1.000 deelnemers dus wees er snel bij. Wat uniek is aan deze run is dat er per ingeschreven kind één verzorger gratis mee mag doen. Inschrijven gaat via deze link.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top