Strong Viking Trail Run Balen

Ook in 2020 Strong Viking Trail Runs

Afgelopen jaar was de eerste editie van de Strong Viking Trail Run. Het blijft niet bij een eenmalig experiment wat komend jaar is de Strong Viking Trail Run terug. De eerste editie die bekend gemaakt is, is in Belgie.

Strong Viking Trail Run Balen

De eerste Belgische Strong Viking Trail Run is in Balen, net over de grens bij Eindhoven. De inschrijvingen zijn al geopend en beginnen bij 20 euro.

NIEUW: Na het grote succes in Nederland, staat in 2020 ook de allereerste Trail Run editie in België op het programma! Op zaterdag 14 maart 2020 is het zover en gaan duizenden Vikings de 7, 13, 19 of 42km Trail Run uitdaging aan op het Recreatie- en Natuurpark Keiheuvel, te Balen! De Strong Viking Trail Run bestaat uit hardlopen op smalle paden (trails), waarbij alleen natuurlijke hindernissen overwonnen dienen te worden zoals beekjes, boomstammen, rotsen, heuvels etc. Zorg dat je goed voorbereid aan de start van het nieuwe obstacle run seizoen staat, middels deze unieke voorbereidingstraining op bijvoorbeeld de Mud Edition van April in Gent! – Strong Viking

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top