spartan trifecta nederlanders

OCR Nieuwsoverzicht van 4 november

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1.Uitslagen Spartan Trifecta WC

Het Spartan Trifecta World Championship zit er weer op. Bij de heren was er een verrassende uitslag met als winnaar Richard Hynek uit Tsjechië. Bij de dames won topfavoriet Nicole Mericle uit de Verenigde Staten. Hieronder de complete uitslag.

SpartanRace.GR

2. Wordt Strong Viking instructor

Is Obstacle running jouw passie en heb je altijd al meer met Obstacle running willen doen? In het Strong Viking Lab kun je je in twee dagen op laten leiden tot Strong Viking instructor. De eerstvolgende dagen zijn 16 en 17 november. Kijk op de site van het Strong Viking Lab voor meer informatie.

StrongViking.com

3. 25% korting op het WK

De Early Bird inschrijving voor het WK in Vermont (Verenigde Staten) is weer open. Gebruik code EARLYBIRD2020 t/m 15 november voor 25% korting. Je zult je wel moeten kwalificeren om mee te mogen doen. Hoe dat kan lees je op deze pagina.

Events.com

Dat was de update voor vandaag weer. Fijne dag gewenst en veel plezier met trainen deze week. Wil je dit overzicht dagelijks in je mailbox? Vul dan hieronder je e-mailadres in.Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top