Ultimate Warrior

Ultra Warrior, Spartan 1 miljoen kan nog steeds en kwalificatie WK eenvoudiger

Ultimate Warrior komt met een Ultra Run,

OCR Nieuwsoverzicht

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1.Ultimate Warrior lanceert Ultra

Strong Viking is niet meer de enige run met een Ultra komend jaar. Ook tijdens de tweede editie van Ultimate Warrior in Roermond komt er een Ultra. Deze ultra zal tegelijk starten met de deelnemers aan de 24-uurs race. De totale cut-off is 12 uur en de afstand is 56 kilometer.

Facebook Ultimate Warrior

2. Nog steeds kan op 1 miljoen

Het is na het Trifecta WC van afgelopen weekend wel iets moeilijker geworden, maar er zijn nog steeds atleten die kans maken op de Spartan Race hoofdprijs van 1 miljoen dollar. Zo moet Spartan wereldkampioen Robert Killian 105 miles (169 kilometer) afleggen. We zullen de livestream van het Ultra Kampioenschap in Zweden uiteraard weer online zetten.

1 miljoen spartan race

Instagram ORM

3. Kwalificatie age groups WK iets eenvoudiger

De kwalificatie voor het OCRWC in Vermont wordt komend jaar iets eenvoudiger als je aan de age groups mee wilt doen. Als je meedoet aan de Strong Viking OCR Series voldoet het om in de top 25 van je age group te finishen. Uiteraard dien je je op het WK dan wel voor de age group in te schrijven. Wil je aan de pro-categorie meedoen, dan moet je top 10 overall finishen binnen je geslacht.

OCRWC.com

Dat was de update voor vandaag weer. Fijne dag gewenst en veel plezier met trainen deze week. Wil je dit overzicht dagelijks in je mailbox? Vul dan hieronder je e-mailadres in.Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top