nieuwsoverzicht modder

Strong Viking Company Day, hoe maak je je spullen schoon en meer…

Strong Viking lanceert een doordeweekse Company Day, Spartan verteld je hoe je spullen het beste schoon krijgt en nog één keer het OCRWC herbeleven.

OCR Nieuwsoverzicht

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1. Strong Viking Company Day

Staat vitaliteit/teambuilding bij jullie organisatie hoog in het vaandel? Of zijn jullie als collega’s op zoek naar een gezamenlijk doel om naar toe te treden? Strong Viking komt in 2020 met een speciale Company Day. Deze zal op vrijdag voor de Water Edition op de Berendonck plaatsvinden. Ideaal voorafje voor de vrijdagmiddagborrel dus!

Kalender

2. Hoe maak je je spullen schoon

Kom je weer eens thuis met een sporttas vol modderige kleding? Krijg je die geur van de sloot er niet uit? Bij Spartan kennen ze dat probleem en hebben ze een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Krijg je de geur er echt niet uit? Dan zijn er altijd de C30 Tabs nog.

Spartan Life

3. Nog één keer het WK nabeelden

Intussen hebben we meeste aftermovies wel gezien van het WK. Toch was het nog even wachten op de 15 kilometer van OCRTube.com. Intussen staat de video van Arnel Banawa online en hij is zeker de moeite waard als je nog één keertje het gevoel van het WK wilt herbeleven.

OCRTube

Dat was de update voor vandaag weer. Fijne dag gewenst en veel plezier met trainen deze week. Wil je dit overzicht dagelijks in je mailbox? Vul dan hieronder je e-mailadres in.Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top