tot de nek in de drek

Tot de Nek in de Drek uitverkocht binnen een uur

Gisteren schreven we nog voor de grap dat je je alleen gisterenavond in zou kunnen schrijven voor Tot de Nek in de Drek 2020. Aangezien de tickets een jaar geleden in 14 uur verkocht waren moest je er snel bij zijn. Zo snel, dat hadden we niet verwacht.

Tot de Nek in de Drek uitverkocht

Voor de editie van komend jaar waren er 7.000 tickets beschikbaar. Die waren gisterenavond in welgeteld 55 minuten verkocht. In Tubantia lezen we dat er veel mensen toch wel wat teleurgesteld zijn omdat ze niet genoeg tickets konden verkrijgen. Vanwege de zondagsrust blijft het een evenement dat alleen op zaterdag plaats zal vinden en dat dus aan de limiet qua deelnemers zit.

Onze tip? Laat de hindernissen een weekje staan en organiseer een zaterdag later nog een editie.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top