Monkey Bars Extreme met logo INSTAGRAM

Win een wildcard voor Monkey Bars Extreme

Komende maand vindt het nieuwste concept van Mud Masters plaats, Monkey Bars Extreme. Er is slechts beperkte plek, want heel veel ruimte is er niet in zo’n mast naast de snelweg. Namens Mud Masters mogen we twee wildcards weggeven.

Wildcard winnen

Wil jij meedoen aan Monkey Bars Extreme, maar heb je nog geen ticket? Laat ons dan weten waarom we jou moeten selecteren. Heb je bij Rat Race Dirty Weekend de hele afstand gedaan? Waren de Neverending Monkeybars een eitje voor je? Reageer hieronder of op de Facebook-post van dit bericht met je motivatie, foto of filmpje. Uiteraard mag je ons ook gewoon mailen op info@obstakels.com.

 

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

3 reacties op “Win een wildcard voor Monkey Bars Extreme”

  1. Helaas geen ultra lange monkeybars ervaring maar 90m ring zwaaien lukt zonder al te veel problemen dus denk dat ik hier wel eens kans maak 🙂

  2. Pingback: DEKAFIT, Tough Mudder en Monkey Bars Extreme - Obstakels.com - Obstacle run community

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X