shot guns mud masters

Shot Guns, de OCR topverdieners, review Hammerrun

Mud Masters presenteert hun nieuwe Shot Guns hindernis, wie zijn de topverdieners uit de sport en  Berry liep voor ons de Hornbach Hammerrun.

Harbourrun

OCR Nieuwsoverzicht

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1. Mud Masters komt met Shot Guns

De eerste nieuwe hindernis van Mud Masters voor 2020 is gelanceerd. Hij heet Shot Guns en we moeten bekennen dat we deze nog nooit eerder gezien hebben.  De eerste editie van Mud Masters is dat jaar wederom een stukje opgeschoven. Je kunt je nu inschrijven voor de editie van Mud Masters in de Haarlemmermeer op 6 en 7 juni.

Mud Masters

2. De OCR topverdieners

Obstacle Racing Media heeft hun jaarlijkse lijstje met OCR topverdieners weer online gezet. Dit jaar wordt de eerste plek ingenomen door een vrouwelijke atleet met een resultaat van meer dan 66.000 dollar. In de top 10 geen atleten uit Nederland en België. De complete lijst vind je via de link hieronder.

Obstacle Racing Media

3. Review Hornbach Hammerrun

Berry deed mee aan de eerste Hornbach Hammerrun en schreef een kort verslag. Heb je zelf ook meegedaan? Klik dan op onderstaande link en laat je eigen review achter.

Hornbach Hammerrun

Dat was de update voor vandaag weer. Fijne dag gewenst en veel plezier met trainen deze week. Wil je dit overzicht dagelijks in je mailbox? Vul dan hieronder je e-mailadres in. 

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Een kortingscode voor DutchMudMen.com, altijd het laatste nieuws en kortingscodes voor je obstacle run. Schrijf je nu in.

Scroll naar top