war race

War Race Ambassadeurschap

Heb jij vorige maand meegedaan aan War Race en is dat nou precies de run waar je al jaren op zat te wachten? Dan is het War Race ambassadeurschap misschien iets voor jou.

Wat zoekt War Race?

Je hebt een passie voor sport, maar ook voor cultuur. Je bent actief op de social media en hebt veel volgers. En uiteraard sluiten de waardes respect, peace, honor precies bij jou aan. War Race zoekt niet iemand die een paar post op social media zet, maar echt iemand die past bij het merk en de handjes uit de mouwen wil steken.

Wat krijg je terug?

Uiteraard ben je niet zomaar ambassadeur, maar heb je ook wat voordelen. Zo kun je natuurlijk gratis meedoen aan alle evenementen van War Race. Daarnaast worden je reiskosten vergoed en krijg je goede kleding om in te racen.

Meer weten

Wil je meer weten of is dit iets voor jou? Neem dan contact op met de organisatie.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top