mud sisters

Mud Masters komt met Mud Sisters

Nu de Muddy Angel Run Nederland en de StrongSisterRun verdwenen zijn, waren er even geen ladies only obstacle runs meer in Nederland. Mud Masters gaat dit probleem dit jaar oplossen en lanceert Mud Sisters.

Harbourrun

Mud Sisters

Afgezien van de datum (13 juni), de afstand (5 en 10 kilometer) en de locatie (Haarlemmermeer) is er nog niet heel veel bekend omtrent Mud Sisters. De extra info in inschrijvingen volgens snel.

NIEUW: MUD SISTERS! Het eerste Ladies Only evenement (5 & 10 km) van Mud Masters! Reken op dezelfde portie modder, hindernissen, fun, teamwork en festivalsfeer als bij Mud Masters, maar met een sterk gevoel van sisterhood als drijvende kracht om het beste uit jezelf te halen en samen met je sisters onvergetelijke herinneringen te maken.

Welke vriendinnen moeten hun agenda blokken om samen met jou mee te doen op zaterdag 13 juni in Haarlemmermeer? Meer info volgt snel en volgende week start de kaartverkoop al! – Mud Masters

Kalender Mud Masters

Zelf meedoen aan Mud Masters? Bekijk dan hieronder de complete Mud Masters kalender.

juni 2020
september 2020
Geen evenementen gevonden!
Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Een kortingscode voor DutchMudMen.com, altijd het laatste nieuws en kortingscodes voor je obstacle run. Schrijf je nu in.

Scroll naar top