Direct Inschrijven

Ben jij klaar om mee te gaan doen aan je eerste obstacle run? Of kun je er een geen genoeg van krijgen en zoek je een nieuwe uitdaging?

[button color=”orange” size=”big” link=”https://obstakels.com/kalender” ]Inschrijven[/button] [button color=”orange” size=”big” link=”https://obstakels.com/marktplaats/” ]Marktplaats[/button]

Direct inschrijven

Op onze kalender kun je kiezen op de run van jouw keuze en je direct inschrijven. Bij een aantal runs krijg je een speciale Obstakels.com korting. Weet je nog niet precies welke run je wilt gaan doen? Dan kun je ook uitgebreid zoeken op bijvoorbeeld type run, locatie, dag van de week en meer via onze uitgebreide kalender.

Startbewijs overnemen, ruilen of verkopen

Zoek je een startbewijs voor een uitverkochte run? Ben je geblesseerd en wil je van je ticket af? Kijk dan op onze Marktplaats.

Kan ik mijn kaartje omzetten qua naam of startvak?

Het van naam veranderen van een ticket voor een obstacle run is vaak geen probleem. Neem contact op met de desbetreffende organisatie en zorg dat je alle info van degene hebt die het kaartje gaat overnemen. Vergeet daarbij ook niet de t-shirtmaat, indien van toepassing. Het veranderen van startvak is soms mogelijk, mits het dezelfde prijscategorie en afstand is. Hiervoor adviseren wij ook om contact op te nemen met de organisatie!

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.
X
X