Iron Viking

De Iron Viking is door vele media en deelnemers omschreven als de zwaarste marathon ter wereld: 42km met meer dan 100 obstakels! Het is de ultieme uitdaging voor obstacle runners en/of sporters die ervan houden fysiek en mentaal tot het uiterste te gaan! Durf jij het aan?

Winterhell

Iron Viking locaties

De Iron Viking vindt ieder jaar plaats in alle landen waarin Strong Viking actief is: Nederland, Duitsland, België en Denemarken. Deelnemers lopen in totaal drie rondes van 20km, 14km en 8km en overwinnen hier de meest uitdagende hindernissen gebaseerd op het Viking tijdperk!

Iron Viking

Ben jij een obstacle runner, commando, ultra-runner, bootcamper/crossfitter, triatleet of andere allround sporter? Test je fysieke en mentale fitheid en verdien de meest gewilde medaille en tevens bieropener op aard! Let op, de maximaal te lopen tijd voor de Iron Viking is 7,5 uur, tevens wordt er een cut off tijd gehanteerd!

(de cut off tijd wordt 3 dagen voorafgaand aan de editie per mail bekendgemaakt).

Iron Viking Kalender

De Iron Viking Kalender voor 2019

De Iron Viking Kalender voor 2019

Maart

09maaalldayFeaturedIron Viking FurstenauFürsten ForestLand:Duitsland

30maaalldayFeaturedIron Viking NijmegenNijmegenLand:Nederland

April

13apralldayFeaturedIron Viking GentGentLand:België

Mei

11meialldayFeaturedIron Viking AmsterdamSpaarnwoudeLand:Nederland

25meialldayFeaturedIron Viking FrankfurtFrankfurtLand:Duitsland

Augustus

31augalldayFeaturedIron Viking Gent (Najaar)GentLand:België

September

14sepalldayFeaturedIron Viking Frankfurt (Najaar)FrankfurtLand:Duitsland

28sepalldayFeaturedIron Viking KeulenKeulenLand:Duitsland

Oktober

12oktalldayFeaturedIron Viking Amsterdam (Najaar)SpaarnwoudeLand:Nederland

Over Strong Viking

Strong Viking is opgericht door CEO / Founder Jan Reijs en een team ondernemers met ervaring in extreme sports en oud mariniers die samen een grote ambitie en liefde voor de sport hebben. Samen hebben zij de ambitie om de grootste en beste obstacle run ter wereld te organiseren. Kwaliteit, veiligheid en ontwikkeling staan hierbij voorop.

Strong Viking is gebaseerd op de geschiedenis van de Vikingen. Vikingen kun je het beste omschrijven als een oervolk, dat als tough, adventurous, strong en brothers bekend stond. Dit zijn elementen die de visie van Strong Viking bepalen. Strong Viking heeft als doel om zowel fysiek als mentaal het uiterste uit jezelf te halen waardoor je in het dagelijks leven je grenzen gaat verleggen en sterker wordt.

Strong Viking biedt een unieke beleving. Onze obstacle run is geen wedstrijd, maar een challenge. Samen afzien met een glimlach, dat is het belangrijkste.

Strong Viking organiseert de beste en meest uitdagende obstacle runs. Onze geschiedenis gaat terug naar de tijd van de Vikingen. De Vikingen waren onverwoestbaar, avontuurlijk en gingen uitdagingen aan. Hun DNA verspreidde zich onder de volkeren van Europa. Heb jij dit DNA in je?

Tip! Sta goed voorbereid aan de start met de juiste spullen voor een obstacle run.

Winterhell
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.
X
X