Awards

Al sinds onze eerste obstacle runs in 2012 schrijven we verslagen van onze ervaringen en vragen we onze community om hun mening. Mede op basis daarvan reiken we jaarlijks awards uit voor de beste obstacle runs van Nederland. Dit jaar zullen we voor de zevende keer de awards uitreiken.

Nieuwe opzet awards

In het verleden hebben we ons met de awards altijd gericht op de organisaties achter de obstacle runs. Daarmee doen we natuurlijk niet echt recht aan alle mensen er omheen. Dus dit jaar willen we de rest van de obstacle run community veel meer betrekken bij de awards. Denk daarbij aan teams, atleten, vrijwilligers, fotografen, aftermovie-makers en trainingstools. We breiden dus uit van 13 naar 21 awards.

Wat er verder wijzigt is dat we een beste obstacle run en een beste mud run uit gaan reiken. De laatste jaren drijven deze evenementen steeds verder uit elkaar. De obstacle run wordt steeds zwaarder qua hindernissen, gaat zich meer op de atleet richten en je moet er serieus voor trainen. De mud run wordt steeds meer een evenementen of dagje uit waar echt iedereen aan mee kan doen en het 100% om het plezier gaat. We beseffen dat er runs zijn die op het randje van beiden zitten, maar proberen hier toch een scheiding in aan te brengen omdat de evenementen steeds lastiger met elkaar te vergelijken zijn.

Stemproces

In de eerste week van December zullen we de “harde kern,” oftewel de 4.000+ volgers van de Team DMM Facebook-groep om input vragen om tot een shortlist van 10 te komen in elke categorie. Geef ons een weekje om de nominaties te tellen en tot een top 10 te komen. De rest van de maand kan er door iedereen gestemd worden op de genomineerden die de shortlist gehaald worden. Daarnaast zullen we op deze zelfde lijst ook een vakjury laten stemmen. Deze uitslagen samen zullen de einduitslag vormen.

Obstakels.com Awards 2019

Ook in 2019 zullen we weer awards uitreiken. Dit jaar in maar liefst 21 categorieën. We reiken de awards in 2020 uit, maar uiteraard gaan ze over seizoen 2019.

 1. Beste obstacle run
 2. Beste mud run
 3. Beste kleine run
 4. Beste modder
 5. Beste thema
 6. Beste hindernissen
 7. Beste locatie
 8. Beste nieuwkomer
 9. Beste kids run
 10. Zwaarste evenement
 11. Beste individuele obstakel
 12. Mooiste medaille
 13. Beste indoor trainingslocatie
 14. Beste outdoor trainingslocatie
 15. Leukste team
 16. Beste atleet
 17. Beste vrijwilliger
 18. Beste fotograaf
 19. Beste internationale event
 20. Beste aftermovie

Uitreiking en feestje!

Voor de derde keer zullen we de awards weer uit gaan reiken. Natuurlijk zullen we er weer een feestje aan vast knopen. De datum is 8 februari 2020 bij Van der Valk in Zaltbommel. We zijn nog bezig met een kortingscode voor de hotelovernachting mocht je willen blijven. Die komt binnenkort online.

Korting op hotelkamer Van der Valk

Wil je nog even blijven hangen of zelfs blijven slapen? Hotel van der Valk biedt ons een mooie korting voor een kamer met de volgende code: ZBL-GF4163. Klik op de deze link en boek een kamer voor 79 euro inclusief ontbijt. Boek je na 1 december? Dan wordt de korting 25% van de op dat moment geldende prijs. Wees dus snel met boeken!

Beste obstacle runs van Nederland

 

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

2 reacties op “Awards”

 1. Pingback: Stem nu op de beste obstacle runs van 2018 - Obstakels.com

 2. Pingback: Geef jouw nominaties voor de Awards door - Obstakels.com - Obstacle run community

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X