Mud Masters

Mud Masters

Een van de grootste obstacle runs van Europa is natuurlijk Mud Masters. Op deze pagina kun je echt alles vinden wat je wilt weten over Strong Viking; alle obstakels, alle evenementen, tips & tricks, medailles, kledingtips en meer.

Ga direct naar

Wat is Mud Masters

Je ontsnapt op ons fysiek en mentaal uitdagende parcours aan de dagelijkse sleur en overwint samen met je vrienden de meest spectaculaire hindernissen. Zo ben je voor één dag de actieheld die je altijd al hebt willen zijn.

Door de verschillende afstanden van 6, 12, 18 en 42 kilometer is het voor velen een realistische uitdaging. Hier draait het niet om een snelle finishtijd; het gaat erom dát je met elkaar de finish haalt. En als het moment daar is, is het tijd om dat voldaan te vieren met een welverdiend finishbiertje. Work hard, play hard!

Geschiedenis

Op 6 oktober 2012 organiseerden we ons eerste evenement voor 4.000 deelnemers in Haarlemmermeer. Daarmee werd obstacle running als nieuwe sport op de kaart gezet in Nederland.

Sindsdien finishen er jaarlijks ruim 50.000 Mud Masters op onze wereldse festivalterreinen in Haarlemmermeer, in Biddinghuizen en op Airport Weeze bij Nijmegen. Door die verschillende locaties, en doordat we continu werken aan nieuwe en spectaculairdere hindernissen, staat je elke editie een geheel nieuwe belevenis te wachten!

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

1 reactie op “Mud Masters”

  1. Pingback: 1 april; Puppy Mudder, Dirty Carry en anti-slipzolen - Obstakels.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Een kortingscode voor DutchMudMen.com, altijd het laatste nieuws en kortingscodes voor je obstacle run. Schrijf je nu in.

Scroll naar top