StrongSisterRun

Fisherman’s Friend Strongmanrun

Alles over de Strongmanrun. Wil je alle evenementen van Strongmanrun zien? Kijk dan de Strongmanrun Kalender.

StrongmanRun en StrongSisterRun in Hellendoorn – Since 2012

De moeder der obstacle runs! Sinds 2012 de eerste obstacle run in Nederland. The Original, dat is de StrongmanRun! De mooiste en een van de zwaarste obstacle runs van Nederland voert je over een uniek parcours over de prachtige Sallandse Heuvelrug en door het Reggedal. Ruim 40 unieke, uitdagende obstakels, klimmen en klauteren, in de modder en door water; een feestje van start tot finish! Deelnemers kunnen zondag 1 september kiezen uit drie afstanden; 7, 12 of 21 KM. Daarmee is er voor iedereen een passende afstand en altijd een uitdagend parcours.

Girls Only

De StrongSisterRun die op zaterdag 31 augustus plaatsvindt,  is de enige girls-only obstaclerun in Europa! Het is een echt festival! Bij de StrongSisterRun gaat het niet om de eerste plek, maar ligt de focus op een super leuke dag waarbij je samen met je vriendinnen obstakels gaat overwinnen.

Er is een dagvullend programma met allerlei workshops,  live muziek, lekker eten en drinken, een afterparty en dit jaar twee nieuwe afstanden: 5 KM of 10 KM. Vrouwen vanaf 14 jaar kunnen meedoen aan de StrongSisterRun. Mannen zijn ook van harte welkom, om aan te moedigen.

Voor de toeschouwers

In totaal zijn er 7 hotspots op het parcours. Zowel deelnemers als publiek komen hier aan hun trekken met muziek, eten en drinken maar vooral veel sfeer! En op de Start/Finish Area is na afloop een een afterparty voor iedereen!

Don’t Cry, Run!

Alles over de Strongmanrun. Wil je alle evenementen van Strongmanrun zien? Kijk dan de Strongmanrun Kalender.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

3 reacties op “Fisherman’s Friend Strongmanrun”

  1. Pingback: Nieuwe thema StrongSisterRun: We've got the power - Obstakels.com

  2. Pingback: Become a Strong(wo)man ook in 2019 - Obstakels.com

  3. Pingback: FlexPower en Strongmanrun gaan samenwerken - Obstakels.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Een kortingscode voor DutchMudMen.com, altijd het laatste nieuws en kortingscodes voor je obstacle run. Schrijf je nu in.

Scroll naar top