September, 2016

03sepalldayAleco Obstacle Run - The Incredible Hulk EditionAleco Sport VisionsLand:Nederland

Datum

Hele dag (Zaterdag)

Locatie

Aleco Sport Visions

Nispenseweg 3, Roosendaal

Evenement details

De Aleco Obstacle Run is een uitdagend hindernisparcours, gebaseerd op echte stormbanen. Tijdens onze eerste editie, The Incredible Hulk Edition, overwin je als een echte actieheld samen met vrienden, teamgenoten én onbekenden indrukwekkende obstakels.

De Aleco Obstacle Run is geen wedstrijd…het gaat er juist om dat je je grenzen verlegt, de uitdaging aangaat, samen met anderen de finish haalt en zo een prestatie van formaat neerzet. Een prestatie waar je trots op kunt zijn! Iedereen kan de uitdaging aangaan, want je kunt kiezen voor 1 rondje (7,5 kilometer) of 2 rondjes (15 kilometer).

Een beetje afzien hoort er bij natuurlijk… Maar dat zorgt wel voor héél veel fun en een gevoel dat je de hele wereld aan kunt. Ga ook op zoek naar de Hulk in jezelf en doe mee aan de Aleco Obstacle Run, The Incredible Hulk Edition!

De Aleco Obstacle Run vindt zaterdag 11 juni plaats. Tussen 12:30u en 15:00u starten we elk kwartier in groepen van 25 personen. De start is bij Aleco Sport Visions, Sportpark Vierhoeven in Roosendaal.

De kosten voor deelname aan de Aleco Obstacle Run bedragen € 25,00. Hierbij is inbegrepen:

  • Deelname aan de Obstacle Run
  • Mogelijkheid om te douchen en om te kleden
  • Pauzesnack en drankje om tussentijds op krachten te komen

Speciaal voor deze eerste editie hebben we een Obstacle Run t-shirt laten maken. Voor slechts € 15,00 kun je dit unieke Obstacle Run t-shirt bestellen.

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

Alecoobstaclerunaleco@gmail.com

Leave A Reply

X
X