September, 2017

23sepalldayBarrier Run Bergen op ZoomBergen op ZoomLand:Nederland

Datum

Hele dag (Zaterdag)

Locatie

Bergen op Zoom

Binnenschelde, Bergen op Zoom

Evenement details

GA JIJ DE UITDAGING AAN?

De Bergse Barrier Run wordt dit jaar voor de eerste keer georganiseerd. De Barrier Run is een uitdagende obstacle run op één van de mooiste locaties in Bergen op Zoom: de Binnenschelde.

Het parcours van 7,5 km is uitgezet rondom de Binnenschelde en de start is vanaf de gezellige Boulevard. Het natuurgebied rondom het water biedt spectaculaire hindernissen en is uiteraard uitgebreid met spannende opdrachten en obstacles om het uiterste uit jezelf te halen! Na de run is het lekker nagenieten op de Boulevard of op het strand aan het water. Uiteraard met gezellige muziek, een hapje en een drankje.

De run is geschikt voor deelnemers vanaf 16 jaar en bestaat uit 1 afstand.

De Bergse Barrier Run is een initiatief van de Junior Kamer Het Markiezaat, onderdeel van JCI Nederland. De Junior Kamer organiseert projecten binnen de gemeente Bergen op Zoom waarbij we ons inzetten voor een goed doel en waarbij we graag een positieve bijdrage leveren voor onze mooie stad. Dit is niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam.

De Bergse Barrier Run staat dit jaar in het teken van het Campagneteam Huntington. Dit campagneteam zet zich in voor het financieren van het wetenschappelijk onderzoek dat tot een genezende therapie moet leiden voor de ziekte van Huntington. Een erfelijke en dodelijke ziekte. Lees meer over het Campagneteam Huntington verder op onze site.

Dus doe mee en steun ons om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel! Verzamel je running mates en laat zien dat je de Barrier Run aan kan. Of je nu een geoefende ‘mud runner’ bent, voor de allereerste keer aan een Obstacle Run meedoet of zin hebt om lekker met je vrienden / ouders / begeleiders te komen baggeren; de Bergse Barrier Run is voor iedereen! Challenge & fun gegarandeerd! Tevens garanderen we dat de volledige opbrengst van de deelnemers gedoneerd wordt aan Campagneteam Huntington. Dus 100% van de ticketprijs. En hopelijk nog iets meer met hulp van onze geweldige sponsoren.

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

Junior kamer het Markiezaat

1 reactie

  1. Pingback: Nieuwe obstacle runs op de kalender - Week 30 - Obstakels.com

Leave A Reply

X
X