Juni, 2017

17junalldayBasic-Fit Obstacle RunStrand en Park van Luna

Datum

Hele dag (Zaterdag)

Locatie

Strand en Park van Luna

Strand van luna 1, heerhugowaard

Evenement details

Op zaterdag 17 juni 2017 staan er 3 unieke uitdagende parcours van 7, 13 en 19 km in de kop van Noord-Holland, Park & Strand van Luna te Heerhugowaard voor jou klaar. Met Basic-Fit als naamgever en parcours toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar maken we er een spectaculaire 1ste editie van. Je kunt je individueel of als team inschrijven, daag jezelf en/of je vrienden, kennissen, collega’s, sportmaten, je (buur)man/vrouw of je familieleden uit en doe mee aan dit schitterend mooie sportieve evenement.

– Dare your Friends –

Entree/Toegangsbewijs
Na het parkeren loop je naar onze entree waar jouw ticket/toegangsbewijs wordt gescand en je jouw polsbandje ontvangt voor de run. Het is gewenst om 60 minuten voor de starttijd aanwezig te zijn.

Basic-Fit is happy. Basic-Fit is innovatief. En waar kunnen we dat nu beter uiten dan bij een spectaculaire Obstacle Run! Zo zijn we altijd op zoek naar vernieuwingen. Het sportieve en fun karakter van Maverick Events past goed bij de cultuur van Basic-Fit. Daarnaast vinden wij, net als Maverick Events, het leveren van de beste kwaliteit erg belangrijk. Samen met Maverick Events hopen we heel Nederland enthousiast te maken voor de combinatie van fun & fitness tijdens de eerste Basic-Fit Obstacle Run.

Basic-Fit is fitness voor iedereen: voor de fanatiekelingen die hun persoonlijk record willen breken tijdens de run, maar ook voor de gasten die eigenlijk meedoen voor het biertje achteraf. Deze Obstacle Run is dus representatief voor meerdere ambities die Basic-Fit bezit en maakt ons daardoor een perfecte partner.

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

Basic Fit Obstacle Runinfo@basicfitobstaclerun.nl

Leave A Reply

X
X