September, 2018

Zo02sepalldayBattle of Thor 2018GenkLand:België

Datum

Hele dag (Zondag)

Locatie

Genk

Genk, Belgie

Evenement details

Wanneer?

  • 09u00: Start afhalen startnummers en T-shirt
  • 10u00: Start Battle of Thor 2 km (in waves van 150 personen om de 10 minuten)
  • 11u30: Start Battle of Thor 7 km (in waves van 200 personen om de 10 minuten)
  • 13u30: Start Battle of Thor 12 km (in waves van 200 personen om de 10 minuten)
  • 19u00: Einde event

Waar?

Thor Park (Oude Mijnsite), Waterschei-Genk

Thor Park is een unieke locatie op de oude mijnsite van Zwartberg. In de schaduw van de schachttorens ligt een immens terrein met in de verte de bekende terrils die moeten bedwongen worden.

Wat?

Battle of Thor is een fantastische obstakelrun op de prachtige mijnsite in Genk. Uniek aan deze obstakelrun is dat er naast een parcours van 12 km met minstens 20 hindernissen (waaronder de loodzware mijnterrils van As), er ook een parcours van 7 km wordt aangeboden. Zo kunnen ook minder geoefende deelnemers en jongere deelnemers (minimumleeftijd 12 jaar) van deze spectaculaire loopdiscipline proeven.

De parcours zullen een echte uitdaging zijn, maar haalbaar voor iedereen die het op z’n eigen tempo afwerkt. Iedere deelnemer ontvangt een uniek Battle of Thor T-shirt en een prachtige herinneringsmedaille. Deelnemen kan individueel of in team.

Nieuw dit jaar is dat ook deelnemers jonger dan 12 jaar kunnen deelnemen op een aangepast parcours van ongeveer 2 km. Voor iedere Little Spartacus ligt er aan de finish een knappe medaille te wachten.

Spartacus Series

De KBC Spartacus Series is een verzameling van de leukste en meest spectaculaire loopevenementen. Tijdens deze obstakelruns moeten verschillende (natuurlijke) hindernissen overwonnen worden. Wie finisht, is Spartacus!

De totale kalender van de KBC Spartacus Series zal in 2018 dus uit 8 verschillende events bestaan, want ook de huidige events zullen in 2018 worden georganiseerd. De data worden spoedig bekendgemaakt. Wie finisht in zes* verschillende events (afstand of day- of nightversie is niet van belang) wordt ook in 2018 een echte Spartacus Hero. Deze deelnemers belonen we ook volgend jaar met een unieke Spartacus Hero medaille en, op algemene vraag, een unieke Spartacus Hero hoodie!

 

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

Golazoinfo@golazo.com

Leave A Reply

X
X