September, 2018

Zo09sepalldayBootcamp Obstacle Run 2018Geesterambacht "Langedijk"Land:Nederland

Datum

Hele dag (Zondag)

Locatie

Geesterambacht "Langedijk"

Wagenweg, Langedijk

Evenement details

Je leest het goed: 40 obstakels. Zelfs afgetrainde hardliners zullen hier een keiharde dobber aan hebben. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor de gangbare manier van overwinnen!

De Bootcamp Obstacle Run is namelijk voor iedereen te doen. De één gaat voor de rauwe persoonlijke test, de ander voor de fun en ervaring. Ieder zijn uitdaging. Het is jóuw fantastische operatie!


Op zaterdag 8 en zondag 9 september vindt alweer de vijfde editie plaats. De Bootcamp Obstacle Run is een uitdagend total off-road parcours met 40 spectaculaire obstakels. Deelnemers prijzen de beleving, die wordt gevormd door de unieke zelf ontworpen obstakels, de fantastische sfeer en het prachtige gebied, Geestmerambacht in Langedijk. Dankzij de vier soorten Runs (Major / Night / Family / Teens), verschillende afstanden en keuze in moeilijkheid kan iedereen meedoen! Sport én plezier staan voorop. Het deelnemersveld bestaat dan ook uit kinderen en veteranen, vriendengroepen en gezinnen, atleten en overduidelijk notoire Netflixers. Dus kom uit je comfortzone. Daag elkaar uit, overstijg jezelf en have FUN!
Kies jouw run en boek de overwinning op jezelf: www.bootcamp-run.nl.

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

Bootcamp Obstacle Runinfo@bootcamp-run.nl

2 reacties

  1. Pingback: Win tickets voor de Bootcamp Obstacle Run - Obstakels.com

  2. Pingback: Win tickets voor de Bootcamp Obstacle Run - Obstakels.com

Leave A Reply

X
X