April, 2018

21apr13:00Bouw en Bagger RunPark TriangelLand:Nederland

Datum

(Zaterdag) 13:00

Locatie

Park Triangel

Parklaan, Waddinxveen

Evenement details

De Bouw & Bagger Run is hét jaarlijks terugkerend evenement van Park Triangel in Waddinxveen. Ren door de modder, spring over sloten en ga over de bouwplaats naar de finish! Kom je alleen of met een team? Voor elke leeftijd is er een geschikte run:

  • Speciaal voor de kleine avonturiers van 4 tot 8 jaar is er een ronde van 1 km. De kosten voor deelname aan deze run zijn €7,50. Samen met een ouder/begeleider (16 ) kan ook: daarvoor is de speciale Ouder & Kind Run (kosten voor beide samen zijn dan €17,50). Tijdens deze run kun je nat worden, maar je zwemdiploma heb je nog niet nodig!
  • Voor iedereen tussen de 9 en 15 jaar is er de uitdagende Teens Run. Ren jij over alle obstakels van dit 2,5 km lange parcours? Voor €10,- doe je mee!
  • Ben jij 16 en klaar voor een parcours van 5 km? Doe dan mee met Just for Fun. Ga je voor de beste tijd? Schrijf je dan in voor Survival of the Fittest. Deelname is €15,- per persoon.
  • Wil je de teamspirit vergroten van je vereniging, bedrijf of bij je familie? Ren dan samen met een team van 3 of 4 personen de Bouw & Bagger TeamRun! Dit 5 km lange parcours ren je al voor €50,- per team.

Voor meer info en aanmelden kijk op www.parktriangel.nl/run

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Leave A Reply

X
X