Juni, 2018

02junalldayBreakout Run 2018Recreatiegebied "De Maashorst"Land:Nederland

Datum

Juni 2 (Zaterdag) - 3 (Zondag)

Locatie

Recreatiegebied "De Maashorst"

Palmstraat 7 Schaijk

Evenement details

Gehoord in de cellen: De data voor de Breakout Run 2018 zijn bekend! Op zaterdag 2 en zondag 3 juni 2018 gaan de gedetineerde ontsnappen uit de Extra Beveiligde Inrichting (EBI) te Schaijk. De organisatie hoopt nieuwe deelnemers , maar vooral ook recidivisten te mogen verwelkomen.
De Breakout Run is een obstakelrun waarbij deelnemers gevangenen zijn, die via een vluchtroute van 8 km of 14 km uit de gevangenis breken. Het evenement behoort tot de 3 beste obstakelruns van Nederland. Daarnaast zullen er nieuwe/unieke onderdelen toegevoegd worden in 2018. Binnenkort meer informatie vanuit de EBI….
breakout run
De Breakout Run gaat door in het recreatiegebied ‘De Maasohorst’ in Schaijk (nabij ’s-Hertogenbosch). Op het programma staan een dayrun, een nightrun en een juniorrun. Je hoeft bovendien van het hele weekend niets te missen want je kan blijven overnachten op de Breakout Run-Camping. Daarnaast zullen er nieuwe/unieke onderdelen toegevoegd worden voor de volgende editie, 2018. Binnenkort meer informatie vanuit de EBI…..
Ook is de organisatie op zoek naar bijzondere, memorabele of grappige verhalen achter deelnames aan eerdere uitbraken. Wellicht bekend is het verhaal van de ‘Bonnie & Clyde van de lage landen’. Een crimineel die notabene tijdens zijn uitbraak in Schaijk, zijn eveneens criminele vriendin ten huwelijk vroeg (en ze zei ja!). Inmiddels kan de organisatie zelfs melden dat de eerste Breakout-Baby onderweg is!
Op 27 november zullen de inschrijvingen geopend worden via de website: www.breakoutrun.nl

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingadvies

Organisatie

Breakout Runinfo@breakoutrun.nl

1 reactie op “Breakout Run 2018”

  1. Pingback: Uitslagen Obstakels.com Awards 2017 - Obstakels.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X