September, 2016

04sepalldayBuffelrunBoerdonkLand:Nederland

Datum

Hele dag (Zondag)

Locatie

Boerdonk

Boerdonk, Nederland

Evenement details

 Overgewaaid uit Amerika, neergedaald in het kleine plaatsje Boerdonk gelegen in ZuidOost-Brabant, een spectaculaire variant van welke Obstacle Run dan ook, namelijk 
 
De Buffelrun
Een hindernisparcours bestaande uit 5 of 10 kilometer, bestemd voor jong en oud en volledig ontworpen met behulp van ervaringsdeskundigen op de stormbaan. Zij weten wat uitdagingen zijn en hoe ze te overwinnen! Om de 500 meter een nieuwe uitdaging. Of het nu kruipen door modder, springen in het water of klimmen over een muur is. Dat maakt niet uit. Je kunt alles tegen komen.
Let wel: het is geen wedstrijd. Het gaat erom dat je samen met je team de finish haalt door met vrienden, familie, collega’s of gewoon onbekenden indrukwekkende hindernissen te overwinnen. Wil je liever individueel deelnemen? Geen probleem. Ook dat is natuurlijk mogelijk en zeker zo leuk.
Vermoeiend? Jazeker. Indrukwekkend? Ongetwijfeld! Maar vooral lol, héél veel lol met na afloop een ongelooflijk voldaan gevoel. Een ervaring die je samen met je vrienden vervolgens onder een heerlijk glas bier (of sportdrank) kunt beklinken.

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

Buffelruninfo@buffelrun.nl

1 reactie

  1. Er zijn nog 4 kaarten beschikbaar in de startgroep Gayals – starttijd 1120u (warming up 1105u).
    Kostprijs 25 euro per stuk. Wie durft!!!

Leave A Reply

X
X