Oktober, 2017

15oktalldayCaveman Challenge Exloo 4.0ExlooLand:Nederland

Datum

Hele dag (Zondag)

Locatie

Exloo

Boslaan

Evenement details

Naast de vele unieke en spectaculaire hindernissen krijg je tijdens deze obstacle run ook nog te maken met heel veel open vlaktes, maar ook dichte bossen. Je zult de vele heuvels van de hondsrug moeten trotseren en de kasseien moeten overbruggen.

Tot 23 september is het mogelijk om je in te schrijven. De inschrijving is gelukt als zowel een bevestigingsmail is ontvangen en het inschrijfbedrag is afgeschreven. Is het inschrijfbedrag niet afgeschreven en wel en bevestigingsmail ontvangen dan is de inschrijving niet gelukt, schrijf u opnieuw weer in. Is het bedrag wel afgeschreven maar geen bevestigingsmail ontvangen dan is de inschrijving wel gelukt. Het mail adres is dan niet goed ingevuld. Stuur dan een mail naar info@cavemanchallenge.nl. (Kijk nog wel even in uw spam)

Ouder kids run is speciaal voor één kind onder begeleiding van één ouder. De afstand is ongeveer 3km en een beperkt aantal startplaatsen beschikbaar. Hierbij geldt vol is vol.

Startvakken worden na 23 september bekend gemaakt. Via de mail krijgt u na 23 september een inlogcode om dan een start vak te kiezen.

Kids ouder Run 3,3 Km

Duivelse Afstand 6.66 Km

Ongeluks Afstand 13.13 Km

Zwaarder dan het zwaarste Bier;

Ultieme afstand de 18.70 Km

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Boek goedkoop je verblijf

3,3 / 6,6 / 13,13 / 18,7 kilometer

Organisatie

Caveman Challengeinfo@cavemanchallenge.nl

Leave A Reply

X
X