September, 2017

24sepalldayComo Obstacle RunNoordwijkerhoutLand:Nederland

Datum

Hele dag (Zondag)

Locatie

Noordwijkerhout

Boekhorsterweg 18 2211 AL Noordwijkerhout

Evenement details

Wil jij het maximale uit jezelf halen? Je grenzen verleggen? Samen met je vrienden, collega’s, familie of sportteam obstakels overwinnen? Doe dan zeker mee met de derde Como Obstacle Run bij het Oosterduinsemeer in Noordwijkerhout op 24 september 2017!

Stichting SportFair en Como & Co organiseren samen de Como Obstacle Run. Het terrein rond het Oosterduinsemeer zal op 24 september omgetoverd worden tot een uitdagende obstakel parcours met afstanden van 4, 8 of 12 kilometer.

Dit jaar start om 11:00 uur de Family run met een aangepast parcours.. Kinderen tot 15 jaar kunnen met hun vader, moeder, opa, oma, oom of tante met zijn tweeën het parcour afleggen.
Om 12:00 uur start de Como Obstacle Run

Bekijk hier een impressie filmpje van de 1ste editie!

Een total off-road parcours waarbij je onderweg vele uitdagende obstakels moet overwinnen! Een spectaculaire run in de Bollenstreek.

Como & Co beschikt ook over een prachtig terras. Nadat jij jezelf helemaal heb uitgeput kun je naderhand genieten van een welverdiend drankje en weer op krachten komen met verschillende hapjes. Met het prachtige uitzicht van het Oosterduinsemeer kom je na een hart versnellende run weer helemaal tot rust.

Het is ook mogelijk om je op te geven als groep. Ga met je vrienden of familie die uitdaging aan en overwin samen de obstakels.

Combi-ticket Como-run & Bootcamp Obstacle Run
Het is ook mogelijk om een combi-ticket te kopen voor de Como-run van 27 aug & de Bootcamp Obstacle Run van 11 sept. De combi-ticket geldt voor alle afstanden. De organisatie zal contact met je opnemen voor welke missie je wilt inschrijven.

Verleg je grenzen en doe mee met de Como Obstacle Run!

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

Como Obstacle Runinfo@como-run.nl

1 reactie

Leave A Reply

X
X