Juli, 2016

03julalldayDe N'Oop LoopDe heerlijckheijd NispenLand:Nederland

Datum

Hele dag (Zondag)

Locatie

De heerlijckheijd Nispen

Kerkplein, Nispen

Evenement details

Een obstaclerun is een hardloopevenement waarbij de deelnemers onderweg diverse obstakels tegenkomen. De route gaat door de natuur,  door het water, je kruipt door de modder en je gaat over de N’Oop van Nispen. Onderweg mag je tal van uitdagende hindernissen nemen, zul je spieren voelen waarvan je dacht dat je ze niet had. Er is geen wedstrijd- of tijdslimiet aan verbonden. De N’Oop loop is de leukste obstaclerun in de Heerlijkheid Nispen en wordt georganiseerd op zondag 3 juli 2016.

Er zijn een drietal afstanden: 3, 6 en 9 km. We starten elk kwartier in groepen van maximaal 25 personen. De eerste start is om 11:00 uur in de ochtend, de laatste lopers gaan om 14:00 uur van start. De start zal plaatsvinden in het prachtige Openluchttheater van Nispen.

Familierun
Samen met de kinderen over het 3 kilometer lange parkoers, plezier gegarandeerd. Kinderen t/m 10 jaar onder begeleiding van een volwassene, maximaal 2 kinderen per volwassene. En kinderen dienen in het bezit te zijn van een zwemdiploma A.

Gevorderden
Op het 6 kilometer lange parkoers wordt je serieus op de proef gesteld. Heb jij de kracht en het doorzettingsvermogen alle uitdagingen aan te gaan?

Kamikaze
Door een 55 meter lange tunnel stroomopwaarts door de Molenbeek. Dat is dé uitdaging van deze negen kilometer lange obstaclerun. Geen zorgen, aan de finish vangen we je op.

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

De N'Oop Loopinfo@denooploop.nl

Leave A Reply

X
X