September, 2017

24sepalldayDirty Monkey Run GramsbergenGramsbergenLand:Nederland

Datum

Hele dag (Zondag)

Locatie

Gramsbergen

Kanaaldijk 3a, Gramsbergen

Evenement details

Najaar 2016 ontstond bij enkele bestuursleden van de Combibaan Gramsbergen een idee. Waarom zelf geen run organiseren met, een mix van populaire runs als mud run, obstaclerun, bootcamp, funloop etc. die momenteel een hype zijn? Het zijn de mix en de aard van de ludieke, uitdagende hindernissen vol verrassingen en andere nieuwigheden die het evenement bijzonder moeten maken. Dat gaat dus nu gebeuren, want waarom zoiets niet in Gramsbergen? Met een mooi clubje vrijwilligers een uniek jaarlijks evenement? Niet alleen voor onze leden voor de Combibaan, maar voor iedereen. De Dirty Monkey Run Gramsbergen 2017 (DMR) komt er dus.

Daarnaast had de Combibaan behoefte aan een nieuw sportevenement, buiten de steeds schaarser wordende schaatswinter om. En behoefte om een passend sportief evenement erbij te hebben op de accommodatie voor de regio Gramsbergen tot zelfs in het Vechtdal. Voor jong en oud waarin sportief bezig zijn, smerig worden, gezelligheid, saamhorigheid maar vooral plezier voorop staan. Met vooruitzicht op continuïteit in de toekomst. Geschikt voor deelname van gezinnen, kinderen, verenigingen, scholen, vriendengroepen. Een laagdrempelig evenement voor iedereen, voor een zo breed mogelijke doelgroep die een sportief dagje uit wil.
Maar ook met uitdaging voor de echte runners als voorbereiding – training op wedstrijden waarin het erop aan komt.

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

Combibaan Gramsbergenbestuur@combibaangramsbergen.nl Kanaaldijk

6 reacties

 1. Jammer dat jullie ervoor hebben gekozen om deze activiteit op de Rustdag te organiseren. Het zou fijn zijn als jullie in de toekomst hier rekening mee zouden houden.

 2. Leuke run voor de eerste keer. Een paar verbeterpunten, maar dat weten jullie zelf wel waar de opstoppingen zaten.
  Lekker bewegen op mijn rustdag, de kids vonden het ook leuk. Tot volgend jaar.

 3. Daphne Mulder on

  Was super de 1e keer voor mij.
  Maar volgend jaar ben ik er weer bij. Erg leuk.

  Prachtig weer en geen probleem met de zondag.

Leave A Reply

X
X