Oktober, 2017

15oktalldayEde's Best RunEdeLand:Nederland

Datum

Hele dag (Zondag)

Locatie

Ede

Veldhuizerbos, Ede

Evenement details

De categorie “Lichte Recreanten Run” waarvoor mensen zich kunnen inschrijven is een obstakel- of OCR run.

  • FAMILIE KIDS RUN

De Familie Kids Run is een leuke run van 3 km door het Veldhuiserbos. Kinderen van 7 jaar t/m 12 jaar kunnen samen met een ouder familielid deelnemen. Het zal een uitdagende tocht zijn waarbij geklommen moet worden, behendigheid nodig is en waarbij schoon blijven erg lastig wordt. Bekijk HIER het parcours.
Of SCHRIJF JE METEEN IN (inschrijving open op 20 juni).

  • KORTE SURVIVAL RUN (KSR)

De Korte Survival Run (KSR) is een survivalrun voor de wedstrijdlopers met een KSR licentie. De afstand van de run is 8 km. Bekijk HIERhet parcours.
Of SCHRIJF JE METEEN IN (inschrijving open op 20 juni).

  • RECREANTEN INDIVIDUEEL

De Recreanten Run is een survivalrun van 8 km met ongeveer 30 typische survivalhindernissen. Ben je nog niet bekend met de sport survivalrun? Dan raden wij aan voor de Lichte Recreanten Run te kiezen. Of een aantal technieklessen te volgen bij een survivalvereniging (zoek er HIER één in de buurt). Vraag er HIER één aan bij Survival Team Ede. Bekijk HIER het parcours.
Of SCHRIJF JE METEEN IN (inschrijving open op 20 juni).

  • RECREANTEN GROEPSRUN

De Recreanten Run is een survivalrun van 8 km met ongeveer 30 typische survivalhindernissen. Bij de Groepsrun mag je elkaar helpen vanuit de hindernissen. Inschrijven kan met 3 of 4 personen. Ben je nog niet bekend met de sport survivalrun? Dan raden wij aan voor de Lichte Recreanten Run te kiezen. Of een aantal technieklessen te volgen bij een survivalvereniging (zoek er HIER één in de buurt). Vraag er HIER één aan bij Survival Team Ede. Bekijk HIER het parcours.
Of SCHRIJF JE METEEN IN (inschrijving open op 20 juni).

  • LICHTE RECREANTEN INDIVIDUEEL

De Lichte Recreanten Run is een run van 8 km die veel lijkt op een Obstacle of Mudrun. Hoewel deze run uitdagend is hoeven voor deze categorie niet alle survivaltechnieken goed beheerst te worden. Bekijk HIER het parcours.
Of SCHRIJF JE METEEN IN (inschrijving open op 20 juni).

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

Survival Team Edeinfo@edesbestrun.nl

Leave A Reply

X
X