Augustus, 2017

26augalldayFamily Color Buffelrun 2017BoerdonkLand:Nederland

Datum

Hele dag (Zaterdag)

Locatie

Boerdonk

Boerdonk, Nederland

Evenement details

De FamilyColorBuffelrun vond voor het eerst plaats in 2016. Ruim 750 jeugdige deelnemers samen met hun ouders namen deel en hebben geweldig genoten. Reden genoeg dus om in 2017 in het verlengde van de Buffelrun opnieuw een FamilyColorBuffelrun te organiseren. Deelname is speciaal voor de jeugd van 10-14 jaar samen met je ouders.

Wil jij genieten van de uitdagingen van de Buffelrun maar ook onderweg verrast worden door maar liefst 4 verschillende kleurzones? Schrijf je dan in vanaf 13 februari 2017 voor de 2e editie van de FamilyColorBuffelrun. We starten vanaf 15.00 uur.

Voor de prijs van de tickets hoef je het niet te laten. Kinderen betalen slechts € 10,00 en volwassenen € 15,00. Hiervoor krijg je een parcours van ruim 3 kilometer, 4 kleurzones, en een medaille aan de finish. Natuurlijk zijn er ook warme douches na afloop en kun je na afloop heerlijk eten op ons horecaplein. Wil jij rondlopen in een echt Buffelrun T-shirt? Dat kan! Bestel dit dan tegelijk met je tickets. Meer info: zie www.buffelrun.nl.

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Boek goedkoop je verblijf

3 kilometer

Organisatie

Buffelruninfo@buffelrun.nl

1 reactie

Leave A Reply

X
X