Mei, 2019

Zo19mei11:0016:00Fight for ALS obstacle runRecreatiepark het RutbeekLand:Nederland

Datum

(Zondag) 11:00 - 16:00

Locatie

Recreatiepark het Rutbeek

Jacobsrietweg 182 7546 RG Enschede

Evenement details

Deze Obstacle Run biedt de ideale combinatie tussen het ondersteunen van een goed doel en een leuke en sportieve dag. Dit evenement is uitsluitend bedoeld voor groepen van minimaal 3 en maximaal 4 personen. Meld je dus aan met familie, vrienden, collega’s of teamgenoten en ga samen dit avontuur aan!

ALS is een ziekte van de zenuwcellen die de spieren aansturen. Deze neuromusculaire (zenuw-/spier-) aandoening leidt tot het onvoldoende functioneren van de spieren. Dit komt doordat de motorische zenuwcellen in het ruggenmerg en het onderste deel van de hersenen –de zogenaamde hersenstam– afsterven. Hierdoor komen de signalen vanuit de hersenen niet meer aan bij de spieren. De hersenen kunnen dan geen spierbewegingen meer op gang brengen.

Jaarlijks overlijden er 500 patiënten aan ALS. Dit zijn er 500 teveel! Het onderzoeken van deze ziekte is daarom van groot belang. Dit kan alleen gerealiseerd worden door uw donaties. Vecht daarom met ons en met elkaar, om samen de finish te halen voor ALS!

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

ALS obstacle run Havikerwaard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X