Mei, 2017

07meialldayFeaturedFisherman's Friend Strongmanrun Rotterdam 2017Outdoor ValleyLand:Nederland

Datum

Hele dag (Zondag)

Locatie

Outdoor Valley

Hoeksekade 141, 2661 JL Bergschenhoek, Nederland

Evenement details

Strongmanrun Rotterdam

Klimmen, klauteren en heel veel modder! Op 6 en 7 mei 2017 zijn er weer genoeg obstakels te nemen in het Hoge Bergse Bos tijdens de Obstacle Mud Challange. Dit modderige spektakel wordt voor de tweede keer georganiseerd in Rotterdam.

Op zondag is het de beurt voor de obstacle runners met de lange adem; De Fisherman’s Friend Strong-12 en Fisherman’s Friend StrongmanRun “The Original”, van respectievelijk 12 en 21 km. Op een parcours dat bestaat uit één lange ronde krijgen ze te maken met diverse soorten ondergrond, hoogteverschillen, moddersloten en natuurlijk veel uitdagende obstakels.

STRONGSISTERRUN

Ook dit jaar komt de speciale damesrun weer terug. De Fisherman’s Friend StrongSisterRun is de enige ‘Girls Only’ run in Europa. De vrouwen starten zaterdag en leggen 7 kilometer af. Onderweg worden de StrongSisters getrakteerd op hilarische en uitdagende obstakels, zoals modderbaden, “rubbermassage” en “bodyscrubs.”

Korting Strongmanrun

Boek je je ticket via Obstakels.com, dan ontvang je 5 euro korting! Kies hieronder aan welk onderdeel je deel wilt nemen en gebruik vervolgens de code DMM2017 tijdens je bestelproces. Zo claim je jouw korting!

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Kortingscode

DMM2017

Boek goedkoop je verblijf

12 / 21 kilometer

Organisatie

Strongmanrun Nederlandinfo@strongmanrun.nl

Leave A Reply

X
X