September, 2019

Zo22sep10:0012:00Graaf Obstacle RunLochemLand:Nederland

Datum

(Zondag) 10:00 - 12:00

Locatie

Lochem

Evenement details

Graaf Obstacle Run. 22 september 2019. De derde Graaf Obstacle Run staat voor de deur! Met wie kruip jij op zondag 22 september door de modder?

De derde Graaf Obstacle Run staat voor de deur! Met wie kruip jij op zondag 22 september door de modder, hang je aan de ringen of trotseer jij de obstakels? Daag jezelf en je vrienden of familie uit op ons vernieuwde parcours! De Graaf Obstacle Run is behalve een uitdagend sportevenement ook een gezellige dag voor jong en oud. De run vindt weer plaats in het bosrijke en heuvelachtige gebied rond zwem- en sportcentrum De Beemd in Lochem. Schrijf je vanaf Koningsdag 2019 in!

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

1 reactie op “Graaf Obstacle Run”

 1. Geachte organisatie.
  Op 22 sept.2019 heb ik tegen een EHBO’er iets te veel gereageerd.
  Ik ben een mtb’er. Was deze zondag op de fiets, het mbt parcours werd afgesloten door deze run. Niet ideaal maar het is niet anders.
  Wat ik wel adviseer is om alle wegen die te maken hebben af te sluiten, niet alleen met een lintje, maar aan het begin van de weg / het pad.
  Daarnaast heeft de desbetreffende ehbo’er andere fietsers over het afgezette pad (terrein) toestemming gegeven door te fietsen.
  Na mijn mening, zeer gevaarlijk. Afgezet terrein is afgezet terrein.

  Wilt u namens mij richting de EHBO sorry zeggen.
  En veel succes het komende jaar met de run.

  Met vriendelijke groet;
  Marcel overvelde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X