November, 2015

28novalldayReviews Hang-On Obstacle RunRCN Het grote bosLand:Nederland

Datum

November 28 (Zaterdag) - 29 (Zondag)

Locatie

RCN Het grote bos

Hydeparklaan 24, 3941 ZK in Doorn

Organisatie

Stichting Hang-On Runinfo@hang-on-run.nl

Evenement details

Laat hier je review achter of post je foto’s in de reacties.

Event Reviews

There are no reviews for this event

9 reacties

 1. Erg zwaar met al dat touwklimmen.
  En qua veiligheid zou ik volgende keer veiligheidsbrillen verplicht stellen met houthakken. Ik ken mensen die zo een oog kwijt zijn geraakt..

  Verder hebben we vooral genoten!

 2. Hey Mark ik heb je filmpjes gezien van zowel dit jaar als vorig jaar, misschien is het leuk om volgend jaar in een moeilijkere categorie te lopen: de 13km survivalrun (recreatief) dit kan zowel individueel als in koppels waarbij je elkaar mag helpen!

 3. Survival run gedaan 8 km individueel. Wel even wat anders dan een standaard obstacle run, heel veel op armkracht en techniek en alle obstakels moesten gehaald worden. Super strakke organisatie en gezellige sfeer in het start/finish gebied. Vrijwilligers, voorzieningen, alles was top geregeld. Parcours is ook zo ingericht dat toeschouwers makkelijk veel onderdelen kunnen bekijken. Als het uitkomt volgend jaar zeker weer!

 4. 13km obstacle survivalrun gedaan. 1e echte run in mijn leven en ik heb genoten! Goed georganiseerd, alles was duidelijk, niet veel/lang hoeven wachten bij obstakels. Een echte uitdaging en prachtige obstakels! Volgend jaar ben ik er weer bij! 🙂

  Enige minpuntje was het houthakken. Botte bijl voor mijn gevoel. Daarbij werd je gezegd met een balk lopen en vervolgens hakken, of zonder balk lopen en zagen. Het was dus of retezwaar of vrij simpel. Dat vond ik niet echt in balans. Ik had dit obstakel de dag ervoor bekeken op de site en daar werd voor mijn run aangegeven dat we moesten zagen, daar had ik me ook op ingesteld. Ik had nog nooit gehakt en dit was wel bijna mijn ondergang van de run betekent, waren we niet geholpen door 2 mannen die graag wilde hakken! 🙂

 5. 6km Recreanten Survival Koppelrun gedaan met dochter van 8. Voor de dame in kwestie was het natuurlijk niet te doen om alles op eigen kracht te doen, maar met hulp van mij en veel lachen heeft de dame eigenlijk alles gedaan op de monkeybars en apenhang over het water na. Sympathieke vrijwilligers, schitterende locatie en een goed georganiseerde, maar zeer uitdagende run met pittige obstakels. Aan het einde waren mijn handen en armen ook echt op. Complimenten en tot volgend jaar!

 6. Toprun, superzwaar met al dat hangwerk. Mooie obstakels. Top vrijwilligers. Kortom genoten van belang 13km obstaclesurvivalrun! Volgend weer zeker weer!!

 7. Albert van Poppel on

  Survivalrun-BSC gedaan, dus kan niet helemaal oordelen over het obstacle parcours , dat zo op de filmpjes te zien her en der behoorlijk anders was. Hang-On een enorm goede run , zonder poespas voor de wat gevordere deelnemer.

  Naast het parcours zijn ook de verzorging, de catering, de tijdwaarneming, parkeren (gratis , veel plek) , tassendrop en kleedruimtes als positieve punten te noemen. De obstakels zijn door de permanente aard van de Hang-On vereniging van topkwaliteit.

  Aanrader voor wie net iets meer uitdaging zoekt en niet hangt (huhuh) aan een run met een thema.

 8. Arie de Koning on

  Goedenavond,

  wil graag op hoogte blijven voor de inschrijving voor de hang on run in doorn/driebergen.

  groet arie

Geef een reactie

X
X
X
%d bloggers liken dit: