Oktober, 2018

07oktalldayHarbour Run 2018RDM OnderzeebootloodsLand:Nederland

Datum

Hele dag (Zondag)

Locatie

RDM Onderzeebootloods

RDM straat 1, Rotterdam

Evenement details

WELKOM BIJ DE HARBOUR RUN 2018!

Inmiddels al een begrip in het Rotterdamse, de Harbour Run! Een parcours van 10 km met obstakels dwars door de Rotterdamse haven. Een unieke obstacle run! Niet alleen door de bijzondere locatie, de haven van Rotterdam, maar ook zeker vanwege de uitdagingen die jou staan te wachten! De zesde editie van de Harbour Run is op zondag 7 oktober 2018. Staat deze datum al vast in de agenda?

PARCOURS

Een parcours van circa 10 km voert dwars door de Rotterdamse haven. Je gaat over haventerreinen, over de kades, langs de schepen, kranen, containers en dwars door een aantal havenloodsen. Normaal gesproken zijn deze terreinen niet toegankelijk, op zondag 7 oktober wel voor Harbour Runners! Benieuwd naar het parcours van afgelopen editie? Check deze hier!

STARTSERIES

Om de veiligheid en goede doorstroming te waarborgen zullen we net als voorgaande jaren werken met verschillende startseries. Per startserie zullen dit keer 350 Harbour Runners het parcours afleggen. Alle startseries (Haventerminals) starten vanaf dezelfde startlocatie en leggen hetzelfde parcours af. We starten dit jaar om 11.00 uur met de eerste startserie waarna ieder kwartier er een groep van 350 runners vertrekt. Om ervoor te zorgen dat je als Harbour Runner zo snel mogelijk naar het volgende obstakel kan rennen, hebben we dit jaar 25 goede, uitdagende en brede havengerelateerde obstakels.

OPHALEN STARTBEWIJS – REGULIER 

We adviseren om anderhalf uur voor aanvang van jouw startserie aanwezig te zijn op het terrein om jouw startbewijs op te halen en jezelf voor te bereiden op de Harbour Run. Vanaf 09.30 uur zijn de registatiebalies open.  Haal jouw startpakket op basis van je startnummer! De startlijst wordt ongeveer een week voorafgaand het evenement op de website geplaatst.

OPHALEN STARTBEWIJS – BUSINESSTEAMS 

De teamcaptain is verantwoordelijk voor de verspreiding van de deelnemersenveloppen. Het complete startpakket van het team kan voorafgaand het evenement worden opgestuurd OF het complete startpakket wordt door de teamcaptain opgehaald op zondag 7 oktober 2018 bij de registratiebalies. Stem dit dus goed af met de teamcaptain van jouw businessteam!

DEELNEMERSINFORMATIE

Hoe laat moet ik aanwezig zijn? Waar kan ik parkeren? Kunnen mijn supporters komen kijken? Wat moet ik aan? Alle informatie om goed voorbereid van start te gaan is te vinden in de deelnemersinformatie die we een week voorafgaand aan de Harbour Run zullen mailen. Check onze FAQ voor meer informatie. Houd ook onze social media kanalen in de gaten voor de belangrijkste informatie en het laatste nieuws!

INSCHRIJVINGEN OPEN 
De inschrijvingen voor de Harbour Run gaan 17februari open! Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor het laatste nieuws. BUSINESSTEAMS 
Hoe zit een businessteam eruit? Wat krijg ik allemaal bij inschrijving? Check hier onze businessbrochure!

WIJZIGINGEN INDIVIDUEEL  
Het is mogelijk om vooraf wijzigingen aan te brengen in jouw startbewijs. Wil jij je startbewijs overdragen aan iemand anders? Log in op jouw persoonlijke account van MyLaps en breng daar de wijzigingen in aan. Let op! Hier worden administratiekosten voor berekend van €2,50.

WIJZIGINGEN BUSINESSTEAMS 
Het is mogelijk om vooraf wijzigingen aan te brengen in jouw businessteam. Alle businessteamdeelnemers kunnen dit zelf wijzigen in het account van MyLaps. Beheer je als teamcaptain alle inschrijvingen? Log dan in als teamcaptain van jouw businessteam en breng hier de wijzigingen in aan. Na het inloggen op MyLaps zie je de te volgen stappen voor het wijzigen en toevoegen van deelnemers.

VRAGEN

Heb je nog vragen, check onze FAQ pagina. Staat je vraag hier niet tussen? Stuur dan een email naar info@harbourrun.nl 

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

Harbourruninfo@harbourrun.nl

Leave A Reply

X
X