September, 2019

Zo29sepalldayHero!FamilyProvinciaal Domein de SterLand:België

Datum

Hele dag (Zondag)

Locatie

Provinciaal Domein de Ster

Brokkelingenstraat, 9100 Sint-Niklaas, Belgie

Evenement details

Hero!Family is de wedstrijdvariant van de 7e editie van Run For Our Lives. Vanaf 2019 vernieuwen we al onze concepten. Niet alleen zullen er nieuwe obstakels worden voorgesteld, ook een nieuw logo en een nieuw thema maken hun intrede. Vanaf dit jaar willen we namelijk naast het sportieve plezier ook meer beleving toevoegen aan de leukst mogelijke familie-uitstap.

Hero!Family is een klassieke ‘obstacle run’ met alle vertrouwde elementen erin aanwezig. Denk daarbij aan modder, zand, gras, … waar de deelnemers door, onder, tussen. … moeten lopen, klimmen, kruipen, springen, … Maar dan vereenvoudigd en afgestemd op gezinnen met kinderen. Zo zullen mama en dochter naast elkaar dezelfde hindernissen kunnen nemen, elk op hun maat. Hero!Family zal dit jaar ook een verhaal toevoegen en daardoor zullen jullie een écht avontuur beleven.

We plannen enkele proeven en uitdagingen om te testen of jullie uit het juiste hout gesneden zijn. Maak je klaar om ondergedompeld te worden in een waanzinnig avontuur. Wanneer jullie de finish halen zullen jullie bewezen hebben échte HELDEN te zijn.

Meer dan 15 obstakels liggen tussen jullie en de finish, we vernieuwen ook het parcours dus verwacht enkele unieke nieuwe hindernissen. Kracht, doorzettingsvermogen en voldoende lef zullen nodig zijn om jullie pad tot een goed einde te brengen. Het parcours is 2,5 of 4 kilometer lang waarvan meer dan 90% onverhard is. De hindernissen zelf zullen verschillende moeilijkheidsgraden bevatten, zo kunnen jullie zelf beslissen welke uitdaging jullie aankunnen. We zorgen er voor dat het voor iedereen uitdagend en tegelijkertijd haalbaar zal zijn.

Om jullie te voorzien van de nodige energie is er halfweg het parcours een bevoorradingspunt waar je iets kan knabbelen of drinken, ook aan de finish zal je de batterijen opnieuw kunnen opladen dankzij de finishbevoorrading. Na ontvangst van je coole Hero!Run medaille kan je genieten van een warme douche.

Nog geen zin om terug naar huis te keren? Zoals elk jaar zorgen we zelf voor de catering, een hamburger of een heerlijke bbq, als het maar smaakt! De bbq’s kunnen jullie trouwens op voorhand reeds bestellen, zo kan je zeker zijn dat er voor jou nog voldoende is.

Deelnemen kan al vanaf 4 jaar! Maar om onze jongste helden veilig naar de finish te kunnen brengen moeten deze wel worden vergezeld door een meerderjarige begeleider. Aangezien zelfs de heldhaftigste begeleiders niet beschikken over 3 ogen of 3 handen, mogen er maximaal 2 kindjes worden ingeschreven per begeleider.

Zoals al eerder aangegeven is het echter geen ‘kidsrun’. Ook voor de volwassenen voorzien we een leuke beleving! Benieuwd wie er eerst over de finish raakt, jong of oud!

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

Run for our Livesinfo@runforourlives.be

1 reactie op “Hero!Family”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X