September, 2019

Za28sepalldayEvenement afgelastHero!RunProvinciaal Domein de SterLand:België

Datum

Hele dag (Zaterdag)

Locatie

Provinciaal Domein de Ster

Brokkelingenstraat, 9100 Sint-Niklaas, Belgie

Evenement details

Hero!Run is de 7e editie van Run For Our Lives. Vorige edites was de titel van deze obstakelloop ‘Disaster Run’, vanaf 2019 vernieuwen we echter alles. Niet alleen zullen er nieuwe obstakels worden voorgesteld, ook een nieuw logo en een nieuw thema maken hun intrede. Vanaf dit jaar willen we namelijk naast de plezierige uitdaging ook meer beleving toevoegen aan deze ‘funrun’.

Hero!Run is een klassieke ‘obstacle run’ met alle vertrouwde elementen erin aanwezig. Denk daarbij aan water, modder, zand, gras, … waar de deelnemers door, onder, tussen. … moeten lopen, klimmen, kruipen, zwemmen, springen, … Maar Hero!Run zal dit jaar ook een verhaal toevoegen en daardoor zullen jullie een écht avontuur beleven.

Wanneer je aan de start verschijnt heb je de moeilijkste stap al overwonnen, je toont dat je deze uitdaging aandurft. Maar tijd om nu lekker te relaxen is er niet! We hebben dringend meer helden nodig! Daarom plannen we enkele proeven en uitdagingen om te testen of jullie uit het juiste hout gesneden zijn. Doe je Hero!Run sportshirt aan dat je bij de start ontvangt en maak je klaar om ondergedompeld te worden in een waanzinnig avontuur. Wanneer je de finish haalt zal je bewezen hebben een échte HELD te zijn.

Meer dan 30 obstakels liggen tussen jou en de finish, we vernieuwen ook het parcours dus verwacht enkele unieke nieuwe hindernissen. Een beetje kracht, een beetje doorzettingsvermogen en voldoende lef zullen nodig zijn om je pad tot een goed einde te brengen. Je kan kiezen tussen een 6 of 10 kilometer lang parcours waarvan meer dan 90% onverhard is. De hindernissen zelf zullen verschillende moeilijkheidsgraden bevatten, zo kan je zelf inschatten hoe moeilijk je het jezelf maakt. We zorgen er voor dat het voor iedereen uitdagend en tegelijkertijd haalbaar zal zijn. Niets moet, alles kan. We voorzien timing zodat je achteraf terug kan kijken op je prestatie maar Hero!Run is geen competitieve wedstrijd, daarvoor is Hero!Run Competition meer voor geschikt.

Om jullie te voorzien van de nodige energie is er halfweg het parcours een bevoorradingspunt waar je iets kan knabbelen of drinken, ook aan de finish zal je de batterijen opnieuw kunnen opladen dankzij de finishbevoorrading. Na ontvangst van je coole Hero!Run medaille kan je genieten van een warme douche.

Nog geen zin om terug naar huis te keren? Zoals elk jaar zorgen we zelf voor de catering, een hamburger of een heerlijke bbq, als het maar smaakt! De bbq’s kunnen jullie trouwens op voorhand reeds bestellen, zo kan je zeker zijn dat er voor jou nog voldoende is.

We doen er alles aan om jullie een fantastische dag te bezorgen. Hero!Run zal in elk geval niet snel vergeten worden.

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

Run for our Livesinfo@runforourlives.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X