September, 2019

28sepalldayEvenement afgelastHero!SprintProvinciaal Domein de SterLand:België

Datum

September 28 (Zaterdag) - 29 (Zondag)

Locatie

Provinciaal Domein de Ster

Brokkelingenstraat, 9100 Sint-Niklaas, Belgie

Evenement details

Tijdens de 7e editie van Run For Our Lives introduceren we een gloednieuw concept: Hero!Sprint. Het principe is simpel, namelijk geen loopstukken tussen de verschillende hindernissen. Het parcours zal slechts 100m kort zijn, maar daarom niet minder uitdagend. Obstakels zullen meteen na elkaar worden geplaatst om op die manier eigenlijk 1 lange hindernis te bouwen.

Deelnemen kan een heel weekend lang, zowel voor, tijdens of na Hero!Run, Hero!Competition of Hero!Family. Ben je een toeschouwer die het lopen niet zag zitten, wil je voor je wedstrijd deze uitdaging even aangaan, heb je na de wedstrijd nog geen zin om naar huis te gaan of heb je nog niet genoeg obstakelplezier beleefd? Hero!Sprint is geschikt voor iedereen.

We plaatsen het parcours van Hero!Sprint op de start-/finishzone, lekker dichtbij.

Na een eenmalige inschrijving ontvang je een timingbandje en maken we je registratie (en verzekering) in orde. Je ontvangt ook 1 token, dit is je startbewijs. Geef je token af aan de start van het Hero!Sprint parcours en je mag een poging doen om een tijd neer te zetten.

Wanneer je de finish (foutloos) haalt verschijnt je tijd op het scherm en zie je meteen hoe snel je was. Zin om nog eens te proberen? Denk je dat je het Hero!Sprint parcours nog sneller kan afleggen? Neem dan gerust nog eens deel! Eenvoudig een nieuwe token halen is voldoende.

Hero!Sprint start op zaterdag 28/09 en zondag 29/09 om 10u00, de laatste deelnemer mag op beide dagen om 16u55 vertrekken. Elke uur zal er een tussenstand zijn, de snelste tijden ontvangen een leuke beloning. De snelste tijd van de dag ontvangt de hoofdprijs: een prachtige trofee en eeuwig respect!

Omdat we moeilijk kunnen verwachten dat de snelste deelnemers van zaterdag 28/09 opnieuw aanwezig zijn op zondag 29/09 duwen we gewoon op de resetknop voor de 2e dag. Al is het natuurlijk perfect mogelijk om beide dagen een poging te doen bovenaan het klassement te raken.

Het is een gloednieuw concept en de eerste keer dat we Hero!Sprint neerzetten. We zijn dan ook razend benieuwd wat jullie van deze nieuwe formule vinden!

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

Run for our Livesinfo@runforourlives.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X