Oktober, 2019

Zo06oktalldayHighlandrunDE KOSMOSLand:België

Datum

Hele dag (Zondag)

Locatie

DE KOSMOS

Rodebergstraat , 8950 Heuvelland (Westouter) België

Evenement details

EDITION V – 06.10.2019

De Highlandrun wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd en vormt dé ultieme obstacle ervaring voor elke liefhebber van sport, hoogtemeters en gigantische hoeveelheden modder. Dit alles bieden we je aan in een unieke setting: de Rodeberg in het prachtige Heuvelland vormt ons speelterrein!

Wees er snel bij: Met vier uitverkochte edities achter de rug verwelkomen we in 2019 maar liefst 1.100 dappere Highlanders en maken we plaats voor 300 kleine helden tijdens onze kids run! Wie er de vorige jaren mocht bij zijn, kan getuigen van een unieke sfeer en een ongelooflijke voldoening aan de finish!

Je knoopt de schoenen aan voor een fantastisch parcours van 6 of 12 km met respectievelijk 10 of 20 uitdagende hindernissen! Na deze persoonlijke overwinning kan je terecht in onze pop up ‘Highland Village’ waar je kan nagenieten met een streekbiertje of een whisky shot!

Onze eerste editie in 2015 bracht een stralende herfstzon, waar we in 2016 bakken water over ons heen kregen. Op onze laatste twee edities hielden we het opnieuw droog, met uitzondering van het parcours natuurlijk! De Highlandrun is er één van extremen! Wat brengt 2019?

Het succes van de Highlandrun is te danken aan een aantal onmisbare ingrediënten die op een unieke manier gecombineerd worden: sport, teamspirit, uitdagende obstakels, een zeer breed doelpubliek, prachtige natuur met genadeloze hoogtemeters, bakken modder en een gezellige ‘Highland Village’ met verwarmde tent waar na de inspanning alles aanwezig is voor de ontspanning.

Do you dare to join, HIGHLANDERS?! Highlandrun V – STRONGER THAN EVER!

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

Highlandruninfo@highlandrun.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
X
X