Januari, 2017

Zo01janalldayI(ce) Survived Obstacle Run 2017FlevoniceLand:Nederland

Datum

Hele dag (Zondag)

Locatie

Flevonice

Strandgaperweg 20 8256 PZ Biddinghuizen

Evenement details

Obstacle Course Racing (OCR) is één van de snelst groeiende sporten van dit moment, wereldwijd. Een Obstacle Runner  geniet van een breed aanbod van evenementen. Deze evenementen spelen zich vooral in de zomermaanden af. Rond september vallen deze sportfanaten in een diepe winterslaap en bereiden zij zich voor op het volgende obstacle run seizoen. Flevonice biedt, naast een permanent obstacle run parcours om het hele jaar door te trainen, ook een exclusief Obstacle Run event op 1 januari 2017. De tweede editie van Ice Survived.

Het concept

Ice Survived, de eerste Obstacle Run van het nieuwe jaar, biedt dé kans voor de obstacle runners om ook in de wintermaanden te genieten van een heus OCR evenement. Daarnaast geldt deelname aan Ice Survived als een ultieme vrijbrief om niet aanwezig te hoeven zijn bij de ongemakkelijke nieuwjaarsbijeenkomsten van de familie.  Ice Survived is ontwikkeld voor de echte bikkels en sportievelingen die op 1 januari liever een Obstacle Run rennen dan op de bank een oliebol eten.

Het karakter

Flevonice biedt ruimte voor 1.000 Obstacle Runners tijdens het Ice Survived evenement van 1 januari 2017. Een beperkt aantal deelnemers geeft een persoonlijke en warme twist aan de ijskoude uitdaging. Deelnemers kunnen kiezen uit drie parcours: 3,5 kilometer (12 tot 16 jaar) ; 7 kilometer ; 14 kilometer. Het parcours zal geheel in stijl worden aangekleed tot een ijsparadijs. De ronde van 7 kilometer, die twee keer wordt gelopen door de 14 kilometer deelnemers, bestaat uit een parcours met 25 indrukwekkende klim- en modderobstakels. Het behalen van de finish betekent tegelijkertijd ook een Nieuwjaars duik, gezien het feit dat de finish in de zwemvijver zal komen te liggen. Hierna zullen de deelnemers direct naar de douches worden geleid, om onderkoelingsverschijnselen te voorkomen.

Het deelnamepakket

Deelname aan Ice Survived kost €25,-. In dit pakket zit het volgende inbegrepen:

  • Obstacle Run naar keuze (3,5km ; 7km ; 14km) inclusief toezicht en EHBO posten
  • Deelname shirt (voorkant: Ice Survived logo, achterkant: tekst: Finisher 2017, Ice Survived logo, inclusief logo’s partners)
  • Ontvangst met koffie of thee en oliebol bij binnenkomst
  • Omkleedruimtes inclusief warme douch na afloop
  • Persoonlijke Foto’s tijdens en na de run
  • Toegang tot het paviljoen en restaurant 

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

Flevonice

Leave A Reply

X
X