Augustus, 2016

21augalldayKijkduin Obstacle RunKijkduinLand:Nederland

Datum

Hele dag (Zondag)

Locatie

Kijkduin

Kijkduin, Nederland

Evenement details

Kijkduin – Op zondag 21 augustus 2016 gaat de Kijkduin Obstacle Run weer van start! Deze obstacle run wordt voor de tweede keer georganiseerd op het strand van Kijkduin en start bij Beachclub Titus. Anders dan bij de eerste editie, hebben we ditmaal – in goed overleg met de gemeente – ervoor gekozen om met het parkoers door de duinen te lopen. Er is keuze uit 4 afstanden: 1.5 km, 3 km, 5.5 km en 8.5 km.

De Kijkduin Obstacle Run is dé Funstacle-run voor de hele familie met het ultieme strandgevoel! Waarbij de 1.5 km en 3 km als “Family Run” bedoeld is voor kinderen vanaf 5 jaar (1,5 km) en 8 jaar (3 km) oud. Kinderen kunnen onder begeleiding van hun familie of begeleiders meedoen! De 5.5 km en de 8.5 km is een echte uitdaging voor de lopers, de routes gaan over het strand, door de duinen en door de zee. Naast het afwisselende parkoers zijn er verschillende uitdagende obstakels die de deelnemers moeten overwinnen.

De prijzen van de early bird tickets zijn als volgt:

1.5 km begeleider € 5 (max. 4 kinderen per begeleider, 18+)
1.5 km kinderen 5+ jaar  € 10
3 km begeleider € 5 (max. 4 kinderen per begeleider, 18+)
3 km kinderen 8+ jaar  € 15
5.5 km € 25
8.5 km € 30
Let Op! Deze prijzen zijn van toepassing op de Early Birds t/m 19 juni! Vanaf 20 juni gelden er hogere prijzen.

Voor de kinderen is er een ministormbaan ingericht en ze worden vermaakt bij de kinderopvang met allerlei spelletjes. Tevens is er de mogelijkheid om bij de finish jouw vrienden en familie toe te juichen als ze voldaan over de streep komen.

Na de run kan je lekker genieten van een heerlijke BBQ en een drankje verzorgd door Beachclub Titus. De Badgasten zijn er dit jaar weer bij en zorgen voor zomerse muziek en entertainment.

De Kijkduin Obstacle Run steunt elk jaar een goed doel. Dit jaar is ervoor gekozen om Kika als goed doel te steunen. Kika is een belangrijke organisatie die zich inzet voor kinderen met een dodelijke ziekte (kanker). Er moet nog veel onderzoek gedaan worden om de overlevingskansen te verhogen van kinderen met deze ziekte! Wanneer je meedoet aan de Kijkduin Obstacle Run steun je dus automatisch stichting Kika.

Er is ook genoeg te doen voor toeschouwers. Een topdag voor je vrienden, collega’s en je hele familie! Iedereen is welkom om deze middag aanwezig te zijn en om te genieten van de perfecte afsluiting van de zomer! ZORG DAT JE ER BIJ BENT EN SCHRIJF JE NU IN VIA:
www.kijkduinobstaclerun.nl/inschrijven

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

2 reacties

Leave A Reply

X
X