September, 2019

Vr13sep10:5210:52Koningsrun 2019VriezenveenLand:Nederland

Datum

(Vrijdag) 10:52 - 10:52

Locatie

Vriezenveen

Schout Doddestraat 13 Vriezenveen

Evenement details

Mudrun
De Koningsrun is een mudrun (rennen door de modder) voor mensen met een beperking. De Koningsrun is georganiseerd door de Koningshoeve in samenwerking met Fysio Twenterand. Steven Pig (mascotte van: tot de nek in de drek), organiseert dan wel niet mee maar leent wel wat spullen uit aan de Koningsrun en is een werkelijke inspiratiebron.

Datum
De Koningsrun 2019 zal op vrijdag 13 september plaats vinden om 16:00 op de Koningshoeve, Hammerweg 111 in Vriezenveen.

Route
De route zal 1,5 km zijn, gevuld met obstacles en modder door onze eigen weilanden. Het is geen wedstrijd, je bent vrij om obstacles over te slaan en het gaat erom dat we met elkaar een onvergetelijke dag hebben!

Starttijden
Om 16:30 starten we met de eerste run voor volwassenen. Vervolgens om 17:15 een run voor jongeren en kinderen onder de 18 jaar. We sluiten af met een run voor volwassenen om 18:00.

Buddy (begeleider)
Voor elke deelnemer is het verplicht om samen met een buddy (begeleider) de Koningsrun te lopen. De kosten bedragen €30,- per koppel, dit is inclusief een Koningsrun shirt voor beiden en een medaille voor beiden.

Het goede doel
Er zal ook weer van alles te koop zijn, eten, drinken en onze zelfgemaakte spullen. De volledige opbrengst van de Koningsrun gaat naar stichting Kapande Namibie.

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

Koningsruninfo@koningsrun.nl

Leave A Reply

X
X