Juli, 2017

22julalldayMarle 1030 Obstacle RunMarleLand:Nederland

Datum

Hele dag (Zaterdag)

Locatie

Marle

Meester Werkmanstraat 36 7447 RZ Marle

Evenement details

De afgelopen maanden zijn de buurten van Marle druk bezig geweest met het ontwerpen en bouwen van obstakels. Er is een mooie route uitgezet van 10 kilometer door heel Marle. Geniet van een mooi stukje natuur en een flinke uitdaging onderweg. Wees niet bang om vies te worden, want je zult allerlei verschillende obstakels moeten overwinnen richting de finish. De start zal plaats vinden om 10:30 uur, hierbij wordt gewerkt met verschillende startvakken (naar gelang van prestatiegerichtheid of voor de fun).

Parcours

Het parcours gaat door de diverse buurten / straten in Marle die ieders hun eigen obstakel hebben gemaakt. Dit betekent dat je vrijwel heel Marle doorgaat, verhard, onverhard, weiland, bos, water enz. De start is nabij het feestterein (Meester Werkmanstraat 36, Hellendoorn).

Praktische informatie

 • Voorinschrijving
  Inschrijving kan online tot en met vrijdag 21 juli via deze url: https://eventkit.mylaps.com/nl/event/559. De kosten van de inschrijving bedraagt €20,- per deelnemer.
 • Na-inschrijving
  Na-inschrijving is mogelijk op zaterdag 22 juli tussen 9:00 en 10:00. Let op dat het aantal deelnemers beperkt is en bij bereik van maximaal aantal deelnemers na-inschrijving niet meer mogelijk is! Vol=Vol!
 • Deelnemers buurtschappen
  Voor de deelnemers uit de buurtschappen geldt dat deze zich via hun teamcaptain in moeten schrijven. Voor de buurten is de start ’s middags om 13:30.
 • Afhalen startnummers
  Startnummers kunnen zaterdag 22 juli vanaf 9:00 afgehaald worden op het feestterrein.
 • Tijdregistratie
  Tijdregistratie zal automatisch verwerkt worden.
 • Voorzieningen
  De obstakelrun is voorzien van EHBO-posten en diverse waterposten. Omkleden kan in de tent. Douchen kan na afloop in de sportaccommodatie van nabijgelegen voetbalclub MVV ’69, er rijdt een pendelbus.
 • Parkeren & adres
  Er is ruim voldoende parkeergelegenheid nabij het terrein. Stel de navigatie in op Meester Werkmanstraat 36, Hellendoorn. Dit is in de buurtschap Marle.

Welke kleding heb ik nodig?

Kledingtips

Organisatie

Marle 1030info@marle1030.nl

Leave A Reply

X
X